Στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα-Απαγόρευση κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας την Τρίτη


Από τα χέρια του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο στην κωπηλασία, Στέφανου Ντούσκου, άναψε ο βωμός στην Ακρόπολη με το σύμβολο του Ολυμπισμού να στέλνει τα διαχρονικά μηνύματα του από το εμβλητικότερο μνημείο της Αθήνας και της Ελλάδας.

Την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022» παρέδωσε στον Στέφανο Ντούσκο, η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας, Αριάδνη Σπανάκη.

Αύριο (Τρίτη 19 Οκτωβρίου) στις 12:00 θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Πεκίνο 2022».

Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αναμένονται αύριο, Τρίτη.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων θα ισχύσει αύριο το μεσημέρι σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠΕΚΙΝΟ 2022» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ειδικότερα, οι απαγορεύσεις έχουν ως εξής:

Από τις 06:00 έως τις 13:00: Κατά μήκος της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.

Από τις 12:00 έως 13:00: Κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ' όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.