Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΙΝΤΛ.....ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ!!

 

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ..ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ,,,,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ , ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΑΘΟ ...

 Συγκεκριμένα η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΛΙΝΤΛ με τις ευλογίες του Υπουργείου Παιδείας αλλά πρωτίστως του Ελληνογερμανικού Εμπορικοβιομηχανικού Επιμελητηρίου κατασκευάζει το πρώτο ΙΕΚ  για κατάρτιση εργαζομένων του ως υποδιευθυντών σε υποκαταστήματα της..

Η συνεργασία αυτή είναι με πειραματικο ΙΕΚ Γλυφάδας και με αφίσα -προπαγάνδα διαφημίζει αυτήν την συνεργασία.Η αφίσα έχει αναρτηθεί στους σατθμούς του μετρό!

Το σύνθημα...""Γίνε επαγγελματίας σπυδαστής""
Το πρόγραμμα διετές με εκπαίδευση 23ων  από τους μελλοντικούς υποδιευθυντές των καταστημάτων της.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα όπως Λιανικό Εμπόριο, Εμπορευματογνωσία, Εφαρμογές γενικής λογιστικής, Μικροβιολογία και Υγιεινή τροφίμων, Οργάνωση και λειτουργία γραφείου.



Οι σπουδαστές θα παίρνουν πρώτο χρόνο των σπουδών τους μισθό που ξεκινάει από 510 ευρώ μικτά και τον δεύτερο από 585 ευρώ (μικτά).Ο πρώτος μισθός που θα λάβουν ως υποδιευθυντές των καταστημάτων όταν προσληφθούν κανοικά από την εταιρία με σύμβαση αορίστου χρόνου αναμένεται να ξεκινάει από τα 1350 ευρώ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό,,ανοίγουν και τα πανεπιστήμια ..οι παραδόσεις θα είναι δια ζώσης... Προετοιμασίες με βάσει τα υγειονομικά πρωτόκλλα υποτίθεται ότι έχουν γίνει...Αλλά φευ...Στην Φιλοσοφική Αθηνών οι αίθουσες ασφυκτικά  γεμάτες...

Το χειρότερο,,,στο ΑΠΘ οι φοιτητές κάνουν ουρά για το καθημερινό τους συσσίτιο στην Λέσχη του Πανεπιστημίου, σαν ζητιάνοι....Δεν υπάρχει από πουθενά μέριμνα..όλα στον αυτόματο πιλότο και ότι λειτουργεί σωστά από το φιλότιμο κάποιων ελαχίστων....





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.