Φωτιά σε πλοίο εμπορευματοκιβωτίων έξω απο τον Καναδά...Τοξικά αέρια εκλύονται....

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που βρίσκεται αγκυροβολημένο στα ανοικτά των καναδικών ακτών στον Ειρηνικό και εκλύονται τοξικά αέρια, όπως ανακοίνωσαν αργά χθες οι αρχές.

Το πλοίο Zim Kingston βρίσκεται στο Στενό του Χουάν ντε Φούκα, στα νότια της νήσου Βανκούβερ στη Βρετανική Κολομβία, όπως ανακοίνωσε η καναδική ακτοφυλακή σε ανακοίνωσή της στο Διαδίκτυο.


Το σκάφος μετέφερε πάνω από 52 τόνους χημικών προϊόντων που είχαν φορτωθεί σε δύο κοντέινερ, στα οποία ξέσπασε φωτιά, μετέδωσε το Radio Canada επικαλούμενο την ακτοφυλακή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, 10 μέλη του πληρώματος έχουν ήδη απομακρυνθεί από το πλοίο.


«Έχει οριοθετηθεί μια ζώνη έκτακτης ανάγκης γύρω από το αγκυροβολημένο πλοίο Zim Kingston», ανέφερε η ίδια πηγή. «Το πλοίο καίγεται και εκλύονται τοξικά αέρια». 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.