Διπλωματική ένταση μεταξύ Λιβάνου Σ.Αραβίας.Η Σ.Αραβία απέλασε τον Λιβανέζο πρέσβη!


 
Η Σαουδική Αραβία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στον Λίβανο για διαβουλεύσεις και ζήτησε από τον Λιβανέζο πρεσβευτή στο σουνιτικό βασίλειο να εγκαταλείψει τη χώρα εντός 48 ωρών, μετέδωσε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Επιπλέον, το Ριάντ επέβαλε γενική απαγόρευση σε όλες τις εισαγωγές από τον Λίβανο, σύμφωνα με τηλεγραφήματα των Reuters και Sputnik.

Επισημαίνεται πως οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε ιστορικό «χαμηλό», μετά και από τις δηλώσεις του Υπουργού Πληροφοριών του Λιβάνου, κατά τις οποίες οι πράξεις της αραβικής συμμαχίας, υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, στον πόλεμο στην Υεμένη ήταν άκρως επιθετικές.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.