Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι.Άγνωστοι λήστεψαν γυναίκα και την έσυραν στο καπό του αυτοκινήτου για πολλά μέτρα

 

 


Η εγκληματικότητα έχει πάρει την ανιούσα.Σήμερα ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν έκπληκτοι περαστικοί σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου στο Μενίδι το μεσημέρι της Παρασκευής..35χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη από τράπεζα ενός ποσού ύψους 2.000 ευρώ.


Η γυναίκα, μπήκε στο αυτοκίνητο της και όταν έφτασε στην περιοχή του Ζεφυρίου, πάνω σε μια στροφή, άλλο όχημα, το οποίο μάλλον την παρακολουθούσε, προσέκρουσε πάνω της, στα πλάγια του αυτοκινήτου.

Τότε, η 35χρονη γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε για να δει τι ζημιά έχει προκληθεί από το τρακάρισμα. Ο δράστης, εκμεταλλεύθηκε την κίνηση της οδηγού και μπήκε στο αυτοκίνητο της και της έκλεψε την τσάντα. Η 35χρονη προσπάθησε να αντισταθεί και την χτύπησαν 

Οι δράστες στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και τότε η 35χρονο «γαντζώθηκε» στο καπό προκειμένου να τους εμποδίσει να φύγουν με το όχημα της, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς την έσυραν για περίπου 400 μέτρα. Όταν έφτασαν στον πρώτο φανάρι, ένας από τους δράστες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την πέταξε από το καπό με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά.

Η Αστυνομία ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση και το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Πάρνηθας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.