Επιτάχυνση πλειστηριασμών ζητούν από τις τράπεζες οι εκπρόσωποι των δανειστών


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ!!!
ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.... 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.... ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ

Την επιτάχυνση των πλειστηριασμών απαίτησαν οι εκπρόσωποι των θεσμών στις χθεσινές επαφές με τους εκπροσώπους του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, με στόχο το ξεκαθάρισμα του επιχειρηματικού τοπίου.

Οι εκπρόσωποι των θεσμών στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής αξιολόγησης κατέστησαν σαφές ότι προϋπόθεση για διοχετευθούν στην αγορά οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, μέσω του τραπεζικού συστήματος, είναι να κλείσουν με κάθε τρόπο οι εκκρεμείς υποθέσεις. Μετά από ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα, οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να έχουν καλύτερη πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, από τον οποίον σήμερα εξαιρείται περίπου το 60% των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη θέση που διατύπωσαν οι εκπρόσωποι των θεσμών.

Οι τράπεζες από την πλευρά τους ενημέρωσαν ότι στο πρώτο οκτάμηνο του τρέχοντος έτους έχουν δόσει επιχειρηματικά δάνεια ύψους 11 δισεκατομμυρίων ευρώ και έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι θα επιταχυνθούν οι πιστώσεις, αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση να προχωρήσουν ταχύτερα με τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Με αυτό το θέμα θα ασχοληθεί σε ειδική συνεδρίαση η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, στις 20 του μήνα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.