Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Δύο υπάλληλοι μέτρησης φυσικού αερίου οι τραυματίεςΠυροβολισμοί το πρωί του Σαββάτου στην Κηφισιά με δύο τραυματίες.

Στην οδό Τατοΐου 98 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες είναι υπάλληλοι εταιρίας μέτρησης φυσικού αερίου.

Ο δράστης, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, μπήκε στο κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπαλλήλους της εταιρίας για τον αυξημένο λογαριασμό.

Εν συνεχεία μετά τα όσα είπε, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους , φεύγοντας από τον χώρο για να πάει σπίτι του.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν μετέβη στο σπίτι του δράστη και τον βρήκε εκεί όπου και τον συνέλαβε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.