Επίθεση τα ξημερώματα στη διεύθυνση πληροφοριών του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο και στη ΔΟΥ Χολαργού



Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν τα ξημερώματα άγνωστοι εναντίων του κτηρίου που στεγάζεται η διεύθυνση πληροφοριών του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.

Οι κουκουλοφόροι έφτασαν με άγνωστο ακόμη τρόπο έξω από το κτήριο και αφού ζήτησαν από το σκοπό να μην βγει από το κουβούκλιο- σκοπιά, άρχισαν να εκσφενδονίζουν τις βόμβες μολότοφ.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ ζημιές προκλήθηκαν στην πρόσοψη του κτηρίου. Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν ενώ έγιναν προσαγωγές από τους γύρω δρόμους, δεν έχει όμως γίνει ακόμη γνωστό αν πραγματι τα άτομα αυτά έχουν σχέση με την επίθεση με τις βόμβες μολότοφ.

Η δράση όμως των ομάδων είχε ξεκινήσει περίπου μια ώρα νωρίτερα όταν με βαριοπούλες και σφυριά επιτέθηκαν στο κτήριο που στεγάζει της ΔΟΥ Χολαργού.

Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις τζαμαρίες και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα εγκατέλειψαν στο σημείο και τις βαριοπούλες οι οποίες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ΔΟΥ γίνεται στόχος αγνώστων.

Από την συγκεκριμένη επίθεση δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή εάν έγιναν και δεν ήταν άτομα που σχετίζονται με το περιστατικό.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.