Το πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά!

 

 Παράνομη κρίθηκε η απεργία που πραγματοποιεί εδώ και τέσσερις ημέρες σωματείο εργαζομένων στους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του σωματείου είχαν αποκλείσει τις πύλες του σταθμού παγιδεύοντας τα προς εισαγωγή και προς εξαγωγή εμπορεύματα και βάζοντας μεγάλο αριθμό πλοίων σε κατάσταση είτε αναμονής, είτε παράκαμψης του λιμανιού του Πειραιά.

Η απεργία είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των επιχειρηματικών φορέων που ζητούσαν επιτακτικά την επαναλειτουργία του λιμανιού.

Το μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά αναγνώρισε τον παράνομο χαρακτήρα της απεργιακής κινητοποίησης και απαγορεύει τη συνέχισή της.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.