Π.ΠΟΛΑΚΗΣ: Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Ο Παύλος Πολάκης στη χθεσινή του ομιλία απολογία στη συνεδρίαση για την άρση ασυλίας του. Σήμερα τη δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Π.ΠΟΛΑΚΗΣ: Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
''Το τμήμα της χθεσινής μου ομιλίας που περιγράφει όλο το σκάνδαλο της διαγραφής 1,2 δις δανείων εφοπλιστών και τραπεζικών στελεχών από την Τράπεζα Πειραιώς και όλη τη διαδικασία αμνήστευσης με τις νομοθετήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά την άσκηση δίωξης από την εισαγγελία Διαφθοράς.
Αυτό που ήταν η ΟΥΣΙΑ της αντιπαράθεσης μου με το Στουρνάρα που ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας έκλεισε συνειδητά τα μάτια στο σκάνδαλο για να καλύψει τη ΛΗΣΤΕΙΑ !!
…και μετά τον πείραξε το «ελεεινός και τρισάθλιος».''

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.