Ερντογάν για μουσουλμάνους Θράκης ..Θα δώσει ""μάχη ""για τα δικαιώματα τους


 

Ο Τούρκος πρόεδρος κατά την ομιλία στην σύνοδο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης έβαλε κατά πάντων, θέτοντας στο στόχαστρό του και την Ελλάδα με αφορμή την "τουρκική" μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Όπως αναφέρει το Anadolu, ο κ. Ερνοτγάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι "θα συνεχίσουμε να δίνουμε παντού τη μάχη για τα δικαιώματα των Τούρκων και των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες". 

Από τα βέλη του Τούρκου προέδρου δεν ξέφυγε ούτε η... Κίνα καθώς έκανε αναφορά για τα δικαιώματα των Ουιγούρων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "ενώ θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια των αδερφών μας στην Κριμαία, σεβόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, θα πράξουμε το ίδιο για τους Ουιγούρους Τούρκους, στη βάση του σεβασμού της κινεζικής εδαφικής ακεραιότητας. Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι "ως έθνος ευχαριστούμε το θεό που δεν είχαμε τη ντροπή της αποικιοκρατίας και ούτε τη ντροπή της γενοκτονίας...".


Ανοίξαμε τα Βαρώσια

Ο Τούρκος πρόεδρος της ομιλία του δεν παρέλειψε την Κύπρο, αναφέροντας ότι "κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα, ιδιαίτερα με το άνοιγμα των Βαρωσίων". Πρόσθεσε ότι η Τουρκία υποστηρίζει "τα βήματα των Τουρκοκύπριων αδερφών για λύση δύο κρατών". 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.