Η AstraZeneca κατηγορεί τη Ρωσία οτι έκλεψε τη φόρμουλα του εμβολίου για τον covid 19 σύμφωνα με τη Sun



Η Ρωσία έκλεψε τη φόρμουλα για το εμβόλιο της Οξφόρδης/AstraZeneca κατά του κορωνοϊού και τη χρησιμοποίησε για να βοηθήσει στη δημιουργία του δικού της Sputnik V, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είπαν ότι έχουν αποδείξεις πως ένας από τους κατάσκοπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έκλεψε ζωτικά δεδομένα από την φαρμακευτική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου για το εμβόλιο, έγραψαν ακόμα οι Βρετανοί.

Το ρωσικό εμβόλιο χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το εμβόλιο της Οξφόρδης. Οι ομάδες ασφαλείας είναι πλέον σίγουρες ότι αντιγράφηκε. «Είναι κατανοητό ότι τα δεδομένα έχουν κλαπεί από ξένο πράκτορα αυτοπροσώπως», αναφέρεται στην έκθεση.

Πέρυσι, κατάσκοποι κατηγόρησαν τον Πούτιν, λέγοντας ότι ήταν «πάνω από 95% σίγουροι» ότι Ρώσοι χάκερ επιχορηγούμενοι από το κράτος, είχαν στοχεύσει βρετανικούς, αμερικανικούς και καναδικούς φορείς που ανέπτυξαν εμβόλια Covid.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.