Ηλεία: Πήγε να ληστέψει 87χρονη κι εκείνη τον πυροβόλησε-"Δεν αντέχω άλλο"


Συνελήφθη την Δευτέρα το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ειδικότερα ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

H ηλικιωμένη γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο, δήλωσε στο patrisnews ότι αρκετές μέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς στο σπίτι της παρατηρούσε έντονη περίεργη κινητικότητα από τον δράστη. Ακόμα δήλωσε ότι τον πυροβόλησε γιατί δεν αντέχει άλλο. Η άτυχη 87 χρονη περίγραψε την μάχη που έδωσε με τον δράστη όταν προσπάθησε να της πάρει το αεροβόλο.

Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, η πόρτα του σπιτικού τους είναι ανοιχτή, όμως η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της.

Χαρακτηριστικα δήλωσε ότι δεν θα πάει πουθενά και άμα θέλουν να την σκοτώσουν ας την σκοτώσουν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.