Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου!

 Ο σεισμός, σύμφωνα με την πρώτη πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είχε μέγεθος 6,1 Ρίχτερ και έγινε στις 08:32 το πρωί, στο θαλάσσιο χώρο 156 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Το εστιακό του βάθος ήταν 66,3 χιλιόμετρα.

Έγινε 210 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σητείας στη θάλασσα ανοιχτά σε 50 χιλιόμετρα βάθος
δήλωσε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και πως δεν εμπνέει καμία ανησυχία,είναι σεισμοί που γίνονται εκεί κάτω, είναι σεισμοί του τόξου όπως λέμε

«Είναι ένας σεισμός ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος, είναι μέσα στη θάλασσα. Δεν συνδέεται άμεσα με τους σεισμούς στην Κρήτη, ωστόσο βλέπουμε ότι υπάρχει μία γενικότερη διέγερση. Ο σεισμός στο Αρκαλοχώρι ήταν βόρεια του τόξου, ο σημερινός είναι μετά το τόξο, προς την Αίγυπτο», είπε ο κ. Λέκκας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.