Σε 53 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο αλλοδαπός για το βιασμό των παιδιών της συντρόφου του στην Ημαθία



Φυλάκιση 12 και 53 ετών επιβλήθηκε στη δεύτερη δίκη που διεξήχθη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Θεσσαλονίκη, για την περίπτωση βιασμού δύο παιδιών ηλικίας 8 και 11 ετών και… ενός σκύλου στην Ημαθία.

Οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για βιασμό, γενετήσιες πράξεις, μαστροπεία και άλλα αδικήματα.

Μετά την αναίρεση αθωωτικής απόφασης από τον Άρειο Πάγο, δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για μια αδιανόητη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων που πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία.

Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης και τη δεύτερη φορά κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και άλλα κακουργήματα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Στο εδώλιο κάθισε μόνο ο ένας από τους δύο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη ξανά ενώ ο άλλος απουσίαζε και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Όπως έγινε γνωστό έχει μεταναστεύσει στη Γερμανία. Το δικαστήριο επέβαλε 12ετή κάθειρξη στον πρώτο, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου  βίου και συνολική κάθειρξη 53 ετών στον δεύτερο, χωρίς ελαφρυντικά.  Η εκτιτέα ποινή ανέρχεται σε 20 έτη.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές 2.500 ευρώ και 13.500 ευρώ, αντίστοιχα ενώ άσκησαν έφεση για να δικαστούν σε Μικτό Ορκωτό Εφετείο.  Ο ένας επέστρεψε στη φυλακή ενώ ο δεύτερος κατέστη φυγόποινος και αναζητείται.


Οι δύο Αλβανοί  αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν, το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν ένα χρόνο αργότερα όταν αθωώθηκαν, λόγω αμφιβολιών,  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να ξαναδικαστούν στο ίδιο δικαστήριο με άλλη σύνθεση δικαστών και ενόρκων, όπως έγραψε το GRTimes.gr.

Τη δεύτερη φορά κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν για σειρά αδικημάτων.

Ο ένας από τους δύο, ηλικίας 25 χρονών (σήμερα), είχε σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας. Αυτός φέρεται πως υπέβαλε τα παιδιά της συντρόφου του κι έναν ακόμη ανήλικο, ηλικίας από 8 έως 11 χρονών, σε σεξουαλικά όργια, με τη συνδρομή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του κι ενός υπερήλικα Έλληνα ο οποίος απεβίωσε, σε ηλικία 83 χρονών, το 2018, πριν διεξαχθεί η πρώτη δίκη.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για περιστατικά που είναι δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπινος νους.

Με λίγα λόγια, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας ο οποίος φέρεται ότι τα εξωθούσε στην πορνεία και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις ενώ ο ίδιος φέρεται ότι, μπροστά τους, κακοποίησε σεξουαλικά κι έναν σκύλο!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.