Παράτησαν βρέφος στον δρόμο και 3 νήπια κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ



Πριν από δύο ημέρες, ένα άτομο αλβανικής καταγωγής ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, το οποίο ήταν παρατημένο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε και διαπίστωσαν ότι το βρέφος είναι χτυπημένο, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού.

Στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους γονείς του στην ευρύτερη περιοχή, άκουσαν κλάματα από ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος. Κοίταξαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι σε μία άλλη θέση βρίσκεται ένα ακόμη παιδί, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο. Oι αστυνομικοί άκουσαν και άλλα κλάματα και έτσι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και είδαν άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό κλειδωμένα.
Σύμφωνα με το Mega, εντόπισαν τον πατέρα, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής. Ισχυρίστηκε, δε, πως είχε αφήσει μια 13χρονη να προσέχει τα παιδιά, η οποία ήταν αυτή που κλείδωσε τα μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.