Παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου- Άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος στην κυβέρνηση


«Επιτελικό μπάχαλο» και με τις παρελάσεις! Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε νωρίς το πρωί ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση που θα διαρκέσει το πολύ 60 λεπτά. Αμέσως μετά το  από το υπουργείο Εσωτερικών διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές και άδειασαν την Περιφέρεια, λέγοντας ότι οι μαθητικές παρελάσεις θα γίνουν κανονικά στη Θεσσαλονίκη και δεν θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Τελικά, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι θα παρελάσουν «μόνο τα στρατιωτικά τμήματα». Χαρακτηριστικά επισημαίνονται τα εξής:

«Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως , οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.»

Αυτά προς το παρόν κι αν ρωτάτε τι θα γίνει με τις παρελάσεις η απάντηση είναι ότι μάλλον πρέπει να περιμένουμε ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ''ΕΙΔΙΚΟΙ''

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.