Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών -Πύργου απο Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου ομοεθνή τους στο Πέραμα!


 


 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 70 άτομα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου , για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι συγκεντρωμένοι έχουν ανάψει φωτιές σε λάστιχα και εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Πριν από λίγο η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα και εκτρέπει τα οχήματα σε παρακαμπτηριους στο Λαππα και στη Ραχη. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η Εθνική θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον δύο ώρες.

Μιλώντας στο pelop.gr o πρόεδρος των Ρομά Ν. Αχαΐας Νίκος Τζιτζικός, αυτό που επιθυμούν είναι δικαίωση, για τον άδικο χαμό του νεαρού Ρομά. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.