ΕΛΛΑΔΑ 2.0: ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ

Γέμισε η Ελλάδα ρουφιάνους. Ρουφιάνους στην πολιτική κι ανάμεσα μας. Ανθρωπάκια που προκειμένου να κερδίσουν δε διστάζουν να ρουφιανέψουν τον συνάνθρωπο τους,είτε από εκδίκηση,είτε για να κερδίσουν κάτι. Πλέον αυτό θα γίνετε με τις ευλογίες του ''κράτους''. 
Ρουφιάνεψε για να κερδίσεις στη φορολοταρία, ρουφιάνεψε για να πληρώσεις λιγότερο φόρο. Δεν πειράζει αν υπερβάλλεις και λίγο ,η ΑΑΔΕ θα κόψει πρόστιμα κι αφού το ''κράτος'' θα έχει έσοδα ,θα πάρεις κι εσύ ένα ψιχουλάκι...
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. 


Αν δεν είσαι υπάκουος, αν δεν κόψεις μια απόδειξη, αν δε ρουφιανέψεις, αν δε συνεργαστείς με τις τράπεζες, αν δεν εμβολιαστείς, αν δε χορεύεις όταν χτυπάμε το ντέφι θα έχεις κυρώσεις. Θα πληρώσεις περισσότερο φόρο, θα δουλεύεις περισσότερες ώρες χωρίς να πληρώνεσαι, θα σου κόψουν το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, θα αρρωστήσεις και δε θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο και θα πεθάνεις. 300 νεκρούς την εβδομάδα έχουμε για να  φοβάσαι...


Ψώνισε ηλεκτρονικά γιατί από τα μετρητά θα κολλήσεις ιό και θα πεθάνεις. Πλήρωσε ηλεκτρονικά για να μπορείς να πάρεις μέρος στο τζόγο της ΑΑΔΕ, μπας και κερδίσεις τίποτα....Όλα πρέπει να περνάνε μέσα απο τις τράπεζες για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή!!! (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ,ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ)
Όλες οι συναλλαγές πλέον πρέπει να περνάνε από μια πλατφόρμα που παρακολουθεί τα πάντα και πιστοποίηση για το ποιος είσαι, δίνουν οι τράπεζες!!!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ... ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ  ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΕΛΛΑΔΑ 2.0 Η ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.