Ξεκινά σήμερα στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη



Ξεκινά σήμερα στο εφετείο ενώπιον τακτικών και λαϊκών δικαστών, η δευτεροβάθμια δίκη για την 32χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο τον Οκτώβριο του 2017. Η νεαρή γυναίκα είχε δεχθεί 14 μαχαιριές ενώ βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Η δίκη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναβλήθηκε αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα.

Σε πρώτο βαθμό για το άγριο αυτό έγκλημα, είχε καταδικασθεί σε δυο φορές ισόβια ο 61χρονος σήμερα Εμμανουήλ Σοροπίδης. Δικαστές και ένορκοι του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχαν κρίνει ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας.

Σήμερα, εν όψει της έναρξης της δευτεροβάθμιας δίκης, άγνωστο παραμένει αν ο 61χρονος, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές. Ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη εφοριακό στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, πάντως, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο το έγκλημα να σχετίζεται με τις υποθέσεις που χειριζόταν η εφοριακός στην ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν από το 2013 ως ελεγκτής.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.