ΔΕΗ: Με την ΑΜΚ θα αντληθούν έως 1,350 δις ευρώ...η τιμή διάθεσης των μετοχών από 8,50 έως 9 ευρώ


 


 Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο θα εκδοθούν από 130 έως 150 εκατ. νέες μετοχές. Η τιμή διάθεσης θα διαμορφωθεί από 8,50 ευρώ έως 9 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο σημαίνει ότι το εύρος των κεφαλαίων που θα αντληθούν θα κυμανθεί από 1,1 δισ. ευρώ το ελάχιστο έως 1,350 δισ. ευρώ το μέγιστο.

Ως προς τη διαδικασία, το ενημερωτικό δελτίο εστάλη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ τη Δευτέρα αναμένεται η έγκρισή του. Το βιβλίο προσφορών θα ανοίξει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και θα κλείσει την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.