Δηλώσεις Τσιόδρα στη 13:00 για τους εμβολιασμούς



Έκτακτες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει σε λίγο ώρα, ο Σωτήρης Τσιόδρας σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα. Ο καθηγητής επιστρέφει και στη 13:00, όπου και θα μιλήσει για τους εμβολιασμούς από το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Σωτήρης Τσιόδρας θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα.

Τι εισηγούνται οι ειδικοί
Ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης ανέφερε νωρίτερα ότι «για τους εμβολιασμένους δεν θα υπάρξουν περιοριστικά μέτρα ή τουλάχιστον δεν θα έχουν τον χαρακτήρα των μέτρων που ζήσαμε ως τώρα. Όπως έχετε δει, ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει να βγει η μάσκα από όλους τους χώρους, όπως γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους. Περιμένουμε ότι θα υπάρξει νέο κύμα. Δεν είπε κανείς ότι ο κορωνοϊός έχει τελειώσει. Περιμένουμε ότι με τον χειμώνα θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων. Η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη ότι δεν κλείνουμε την κοινωνία, από εκεί και πέρα είμαστε σε συνεννόηση με τους επιστήμονες, ακούμε την επιστημονική θέση, όλες οι αποφάσεις που έχουμε πάρει έχουν εκτιμήσει την επιστημονική θέση αλλά βεβαίως εγώ δεν είμαι υπουργός που θα κρυφτώ πίσω από τους επιστήμονες. Οι αποφάσεις στο τέλος της ημέρας έχουν την υπογραφή του υπουργού και της κυβέρνησης. Οι επιστήμονες εισηγούνται. Αν φθάσουμε σε ένα σημείο να μας εισηγηθούν διαφορετικά πράγματα από τη φιλοσοφία που ακολουθούμε προφανώς τότε θα τα συζητήσουμε. Αν υπάρξει αντίθετη προσέγγιση, με βάση τα τότε δεδομένα θα επανεξετάσουμε».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.