Σύσταση από το CDC για τρίτη δόση της Pfizer στους άνω των 65 και τις ευπαθείς ομάδες



Το CDC ψήφισε την Πέμπτη υπέρ της σύστασης για τη διανομή των ενισχυτικών δόσεων της Pfizer/BioNTech.

Η απόφαση της επιτροπής έρχεται μια μέρα αφότου η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χρήση της τρίτης δόσης Pfizer-BioNTech. Τα CDC συνιστούν όλοι οι άνω των 65 ετών και οι ενήλικες με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις να κάνουν την «αναμνηστική» δόση.

Η απόφαση της ομάδας είναι μόνο ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας. Σε μεταγενέστερη ψηφοφορία, θα αποφασίσουν για μια σύσταση για ενήλικες που εκτίθενται συχνά στον ιό. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, άτομα σε γηροκομεία και φυλακές και βασικούς εργαζόμενους.

Οι συστάσεις της επιτροπής δεν είναι οριστικές, αλλά η Δρ Rochelle Walensky, Διευθύντρια του CDC, αναμένεται να τις αποδεχθεί.

Θυμίζουμε ότι η άδεια της FDA για την ενισχυτική δόση της Pfizer, επεκτείνεται μόνο σε όσους έκαναν το εμβόλιο της Pfizer στον αρχικό γύρο εμβολιασμού.

Οι συστάσεις των CDC αναμένεται να ακολουθήσουν τις οδηγίες της FDA, η οποία τους επόμενους μήνες θα καθορίσει την αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης για τις Moderna και Johnson & Johnson.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.