Σοβαρός τραυματισμός παιδιού στην Πάτρα σε αγώνα κάρτ


 Ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην Πάτρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο, από ατύχημα στη διάρκεια αγώνων καρτ.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι λίγο μετά τις 12 στο κέντρο της Πάτρας, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα του PICK, δύο καρτ τράκαραν μεταξύ τους. Το ένα από αυτά απογειώθηκε και χτύπησε στα κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν ένα παιδί στο κεφάλι.

Ο αγώνας διακόπηκε και στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο, διασώστες του οποίου παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Στο ασθενοφόρο υπήρχε και γιατρός, ο οποίος άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Σύμφωνα με το tempo24, το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο.

Ήδη ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έχει ενημερώσει τον διευθυντή της ΜΕΘ Παιδιατρικής Ανδρέα Ηλιάδη, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του περιστατικού.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.