Ξέχασαν νήπιο στο σχολικό λεωφορείο


Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 20/9 στην περιοχή της Βάρκιζας, με έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου παιδικού σταθμού να... ξεχνάει ένα δίχρονο κοριτσάκι μέσα στο όχημα, επί πέντε ώρες!

Συγκεκριμένα, στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό, γύρισε στο σπίτι του, με σκοπό να επιστρέψει λίγες ώρες αργότερα για να τα παραλάβει. Ωστόσο δεν πρόσεξε ότι εντός του οχήματος κοιμόταν ένα δίχρονο κοριτσάκι. Και το χειρότερο ήταν ότι ούτε στον παιδικό σταθμό παρατήρησε κανείς την απουσία του...

Κάποια στιγμή το κοριτσάκι ξύπνησε και διαπίστωσε ότι βρισκόταν εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο, όπου επικρατούσαν συνθήκες έντονης ζέστης. Άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, μέχρι που μια κυρία, η οποία αντιλήφθηκε το κλάμα του, περίπου πέντε ώρες αργότερα, κάλεσε την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και έκπληκτοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον παιδικό σταθμό και αμέσως νηπιαγωγοί έφτασαν στον τόπο όπου βρισκόταν το σχολικό λεωφορείο και απεγκλώβισαν το κοριτσάκι, το οποίο ήταν μούσκεμα, σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού, ο οποίος προσήχθη από τους αστυνομικούς και πέρασε αυτόφωρο.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν επίσης, εκτός από τον οδηγό, ο συνοδός, μία βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.