Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών και κουκουλοφόρων σε πορεία διαμαρτυρίας σε υπο κατάληψη τεχνικού λυκείου της Θεσσαλονίκης


 


 


Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων έξω από το σχολείο, ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε και επιτέθηκε στους διαδηλωτές, ενώ πέταξαν πέτρες, όπως κι διάφορα άλλα αντικείμενα και πυρσούς. Σημειώνεται πως η συγκέντρωση των φοιτητών ήταν προγραμματισμένη, έπειτα από προηγούμενη επίθεση μαθητών και εξωσχολικών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων που μοίραζαν κείμενο έξω από το σχολείο.

 Στα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα αποτυπώνονται σκηνές άγριας βίας, καθώς άτομα που φέρουν κουκούλες χτυπούν με κοντάρια τους φοιτητές, ενώ δύο εξ’ αυτών φαίνεται να έχουν τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του ThessToday.gr, κάποιοι είχαν και σουγιά.

Αυτή την ώρα η πόρτα της εισόδου στο σχολείο έχει κλείσει, ενώ οι φοιτητές έφυγαν και πραγματοποιούν πορεία.



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του AlterThess.gr, μετά την επίθεση οι φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Σταυρούπολης,  ενώ τρείς από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.