Όταν ο φόβος έχει βήμα ..


Ο δημοσιογραφίσκος με τον παχυλό μισθό και τις υψηλές γνωριμίες σε ρόλο λαγού για άλλη μια φορά και το ΕΣΡ, οι Εισαγγελείς οι πολίτες οι ίδιοι, κοιτούν αλλού και κάνουν πως δεν ακούνε.
Οι άνθρωποι που δούλεψαν μια ζωή και πλήρωναν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, μετά το  επιτυχημένο τζογάρισμα των αποθεματικών τους σε χρηματιστήρια κλπ ''παιχνίδια'' καλούνται από αυτό το ''δημοσιογράφο'' να πάνε να ''τσιμπηθούν'' αν θέλουν να πάρουν σύνταξη τον επόμενο μήνα.

ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ;
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ SS... 
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΥΡΙΕ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ'';
'Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ;
ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;


Είναι πολλά τα παρακλάδια του συστήματος που εξυπηρετούν το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος.
Η χρυσή αυγή πχ. εκμεταλλευόμενη τον πατριωτισμό των Ελλήνων, ξεγέλασε  πολλούς  αλλά όχι για πολύ.
 Έκανε όμως ζημιά γιατί όποιος μιλούσε υπέρ της Ελλάδος χαρακτηριζόταν ως φασίστας.
Έτσι έκλεισαν τα στόματα των ανθρώπων, από φόβο μην τους μείνει η ρετσινιά του φασίστα,   μέχρι που μπήκε φυλακή.
Είχαμε και τον κοντοπίθαρο αρχαιολάτρη που έλεγε μισές αλήθειες κι επίσης τράβηξε  πολύ  κόσμο υποσχόμενος διαγραφή χρεών. Μπήκε κι αυτός φυλακή, αλλά βγήκε!
 Χάρη στο δημιούργημα του, άλλαξαν και τον ποινικό κώδικα. Είναι ή δεν είναι φανερός πια ο ρόλος του;
Τα παιδιά των ΜΚΟ, αντιεξουσιαστές κλπ που τρώνε και πίνουν με κρατικές  επιδοτήσεις,  ακόμα και για τα δικαιώματα των αχινών....
Κι εκεί που όλοι αυτοί είχαν ''χαθεί'', τσουπ ξεπετάχτηκαν ξαφνικά  ενώ έχει ξεκινήσει η πώληση της ΔΕΗ και το ''τσίμπημα'' έχει  πάει  πίσω.
Με φόβο προσπαθούν να κλείσουν πάλι τα στόματα, φόβος για την ταμπέλα, φόβος για την υγεία, φόβος παντού και για όλα. 

 Ο *ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ.



* Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου ή απειλής. Είναι ένας μηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του οργανισμού χωρίς να απαιτείται συνειδητή σκέψη. Ο φόβος πρέπει να διακρίνεται από τη σχετική συναισθηματική κατάσταση του άγχους το οποίο εκδηλώνεται ως εσωτερική ένταση και το οποίο συνήθως συμβαίνει χωρίς την ύπαρξη οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, απειλής μάλιστα που γίνεται αντιληπτής ως ανεξέλεγκτης ή αναπόφευκτης. Στην περίπτωση της συναισθηματικής κατάστασης του φόβου έχουμε να κάνουμε σχεδόν πάντα με μελλοντικά γεγονότα, με καταστάσεις ή συμπεριφορές τις οποίες μπορούμε να διαφύγουμε ή να αποφύγουμε. Ο φόβος θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμιαία αντίδραση σε κάτι που συμβαίνει στο παρόν.

Όταν όμως ο φόβος συνεχίζει να υφίσταται, ενώ δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος και σε καταστάσεις υπερβολικού στρες, τότε μετατρέπεται σε φοβία και γίνεται εμπόδιο στην φυσιολογική αντιμετώπιση της καθημερινότητας του ατόμου. Η φοβία είναι ένας επίμονος και παράλογος φόβος κάποιου συγκεκριμένου αντικειμένου ή κατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία αποφυγής αυτού αντικειμένου που στην πραγματικότητα δεν αποτελεί σπουδαία πηγή κινδύνου.
Ο φόβος μπορεί επίσης να βιωθεί μέσα από μια μεγαλύτερη ομάδα ή κοινωνικό σύνολο, και μπορεί να συνδυάζεται με την κοινωνική επιρροή και να γίνει μαζική υστερία. Ορισμένες παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με τον φόβο (που ορίζεται από επίμονους και παράλογους φόβους) μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορα είδη αγχώδους διαταραχής που είναι πολύ συχνές, όπως αγοραφοβία, κλειστοφοβία, κοινωνική φοβία, ακροφοβία, νοσοφοβία, ξενοφοβία, φόβος του θανάτου, πετοφοβία (φοβία των πτήσεων), φοβία συναισθημάτων, υποχονδρίαση, κρίση πανικού, διαταραχή πανικού αλλά και άλλες πιο σοβαρές ασθένειες όπως η ακραία φάση της διπολικής διαταραχής και ορισμένες μορφές σχιζοφρένειας.

ΜΑΤΑ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.