Έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που οδηγούσε και έπεσε σε γκρεμό



Από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, όπου κατέληξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης-Αιγίου στην Αχαΐα, ανασύρθηκε νεκρός ο 77χρονος Θεόδωρος Ψαράκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φωτιστικών που εδρεύει στον Πειραιά, με καταγωγή από την Πτέρη Αιγιαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα, που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο. Τραυματισμένη αλλά διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11:00 χθες Πέμπτη το πρωί (09-09-2021), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του.

Ο επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά, ενώ διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, όπου ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, που πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου.

Πηγή: Εφημ. «Πελοπόννησος»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.