Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Βρήκαν πτώμα θαμμένο σε σπίτι – Ενδείξεις ότι είναι γυναίκα που αγνοείτο


Γυναίκα βρέθηκε θαμμένη σε σπίτι στην Κυπαρισσία. Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για 42χρονη που αγνοείτο για μήνες.

Πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε σήμερα το πρωί σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.
Τη νεκρή γυναίκα εντόπισαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που πρόσεξαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε ένα σημείο και αποφάσισαν να το σκάψουν.

Αφού έσκαψαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Με βάση τα παραπάνω, εκτιμάται πως το πτώμα ανήκει σε 42χρονη που έμενε στην Κυπαρισσία επί 20 χρόνια και αγνοείτο από τις αρχές του 2021.

Μάλιστα, στο σπίτι που βρέθηκε το πτώμα έμενε πριν καιρό ο σύντροφος της αγνοούμενης, ο οποίος φαίνεται πως έχει αναχωρήσει για τη Ρουμανία, από όπου καταγόταν και η ίδια.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας και αναμένεται και ιατροδικαστής.

Η εξαφάνιση της 42χρονης

Η 42χρονη, που οι ενδείξεις δείχνουν πως ίσως είναι η νεκρή που βρέθηκε σήμερα, έχει καταγωγή από τη Ρουμανία και τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε στην Κυπαρισσία.
Εργαζόταν ως καθαρίστρια και φρόντιζε και ηλικιωμένους, αλλά κάποια στιγμή έμεινε άνεργη και είχε προβλήματα υγείας.

Τα ίχνη της χάθηκαν τον Φεβρουάριο και η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς της μετά από τέσσερις μήνες.

Η 42χρονη, σύμφωνα με καταγγελία που είχε γίνει στο «Φως στο Τούνελ» βίωνε ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.