Βρετανία: Λουκέτα σε δύο εταιρίες ενέργειας


Πάνω από 500.000 πελάτες εταιριών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου θα αναζητήσουν νέο πάροχο μετά τα λουκέτα δύο εταιριών στη Μεγάλη Βρετανία εν μέσω διαρκών αυξήσεων στις τιμές.

Είναι τα τελευταία θύματα της πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί με τις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου να είναι σχεδόν καθημερινά σε επίπεδα ρεκόρ. Πάροχοι που δεν έχουν «καλυφθεί» μέσω hedging έναντι των μεταβολών μπορεί να καταλήξουν να πρέπει να αγοράσουν ενέργεια σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές που την πωλούν.


Η Utility Point με 220.000 πελάτες και η People’s Energy με περίπου 350.000 ανακοίνωσαν ότι σταματούν τη λειτουργία τους. Η ρυθμιστική αρχή της χώρας θα επιλέξει τους νέους προμηθευτές.

Η Pfp Energy και η Moneyplus Energy με 94.000 συνολικά επίσης βρέθηκαν εκτός αγοράς την περασμένη εβδομάδα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.