ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!

 


Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής του καθιερωμένου αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας,Ιωάννη Κιοσέ, του Δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη και εκπροσώπων του διδακτικού προσωπικού και των μαθητών, με τη τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, λόγω της πανδημίας.


Την έντονη αντίδραση του Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανού, προκάλεσε η παρέμβαση -εν μέσω της τελετής- και προτροπή της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου προς τους μαθητές, ώστε να μην βγάλουν την προστατευτική μάσκα κατά τον χαιρετισμό του Τιμίου Σταυρού, καθώς και η απαγόρευση της εισόδου του ιερωμένου στις τάξεις του σχολείου, εφόσον δεν φορούσε την απαιτούμενη μάσκα προσώπο 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.