Στον αέρα οι πληγέντες από τις φωτιές για τις πληρωμές των δανείων τους


Στον αέρα οι πληγέντες από τις φωτιές για τις πληρωμές των δανείων τους
Τράπεζες και φαντ έχουν πέσει σαν τα κοράκια (οπως κάνουν πάντα) και υφαρπάζουν τους κόπους των ανθρώπων

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδας 
-Τα κόκκινα δάνεια που δημιουργήθηκαν λόγω πανδημίας υπολογίζονται σε 3-4 δις
 -Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που ήταν αναρτημένοι χθες είναι 98.094 και θα έχουμε 329 νέους για την επόμενη εβδομάδα.
-Οι εταιρείες διαχείρισης χρεών διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή 61.7 δις δανείων απο τα 47 δις που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο.
-Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, οι εταιρείες αυτές δεν τηρούν κανέναν κώδικα δεοντολογίας, με αποτέλεσμα να πιέζουν τους δανειολήπτες χωρίς κανέναν φραγμό, αφού δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να τους σταματήσει!!!

Πέρα λοιπόν όσων προβλημάτων έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες και τα φαντ, δείχνουν και τώρα τις προθέσεις τους στους πληγέντες των περιοχών που καταστράφηκαν απο τις φωτιές του καλοκαιριού. Αρνούνται την αναστολή πληρωμών κόκκινων δανείων σε πληγέντες οι οποίοι δεν κάηκαν τα σπίτια τους!!!
Αν είναι ένας άνθρωπος επιχειρηματίας για παράδειγμα και κάηκε η επιχείρησή του αλλά όχι το σπίτι του δεν καλύπτεται απο τον νόμο!!!
 Μα πως θα πληρώσει;;;
Πώς θα πληρώσει τη δόση δανείου ο ξενοδόχος που είχε 9 στις 10 ακυρώσεις κρατήσεων εξαιτίας των πυρκαγιών;;;

Παρά λοιπόν τα όσα έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση για εξάμηνη αναστολή πληρωμών δανείων για τους πληγέντες των περιοχών που κάηκαν, οι τράπεζες ζητούν την κανονική πληρωμή των δόσεων!


''Δεν χάσαμε ανθρώπινες ζωές'' άρα όλα τα άλλα στάχτη και μπούρμπερι αλλά θα σε χρεώσω κιόλας;;;;
Λες και δεν είναι ζωή και κόπος του ανθρώπου η περιουσία του ή η επιχείρησή του!!!
Δεν μετριούνται όλα σε νούμερα απρόσωπα στην οθόνη ενός υπολογιστή!!!
Χωρίς να γνωρίζουν οι κρατούντες τί σημαίνει ζω,δημιουργώ, αναπτύσσομαι και εξελίσσομαι ορμάνε σαν βρικόλακες μέσα απο το σκοτάδι τους...
Δηλαδή αφού δεν χάθηκε το σπίτι απο τη φωτιά θα χαθεί απο την τράπεζα!!!
Πίσω από αυτά τα νούμερα υπάρχουν ΖΩΕΣ και δεν έχουν κανένα δικαίωμα ούτε να υφαρπάζουν ούτε να διαχειρίζονται σύμφωνα με τα συμφέροντα τους!!!



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.