Ερντογάν :Θα συναντηθώ με τον Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη

Από τον Ερντογάν μαθαίνουμε ως χώρα ότι θα συναντήσει τον Κ.Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της συνόδου του ΟΗΕ την επόμενη εβδομάδα

Σε συνέντευξη Τύπου πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού, προειδοποιώντας πως η χώρα του θα κάνει τα απαραίτητα βήματα, αν δεν τα κάνουν οι άλλες χώρες. «Η Τουρκία δεν είναι θυρωρός κανενός σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

O Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έγιναν στη σύνοδο EUMED9 στην Αθήνα, λέγοντας πως « σ′ αυτή τη συνάντηση...έγιναν ανεπιθύμητες δηλώσεις. Βέβαια το υπουργείο Εξωτερικών μας έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις. Εκεί θα δούμε πόσο ειλικρινείς είναι».

Σημειώνεται πάντως πως ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο πλαίσιο της ΔΕΘ, είχε πει ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο στη Νέα Υόρκη, προσθέτοντας πως «άλλωστε νομίζω ότι και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.