Πυροβολισμοί τώρα στο Πασαλιμάνι


 


 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά δύο ατόμων στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πυροβολισμούς ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για άγνωστο, προς το παρόν λόγο. Μετά τους πυροβολισμούς, οι δύο αλλοδαποί, που φέρουν τραύματα στα πόδια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα δύο Τούρκοι υπήκοοι –συγγενείς μεταξύ τους- είναι τραυματίες μετά από πυρά που δέχθηκαν από άγνωστο δράστη. Το περιστατικό συνέβη στην Ακτή Μουτσοπούλου, απέναντι από ένα βενζινάδικο.

Οι δύο άνδρες κάθονταν σε ένα παγκάκι, όταν ο δράστης που επέβαινε σε μηχανάκι, σταμάτησε, τους προσέγγισε και άνοιξε πυρ εις βάρος τους. Το συγκεκριμένο σημείο είναι γεμάτο κόσμο καθώς βρίσκεται πλησίον της πλατείας, όπου υπάρχουν καφετέριες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.