Η Γαλλία δεν αποδέχεται και αρνείται να αναγνωρίσει την κυβέρνηση των Ταλιμπάν!





Η Γαλλία αρνείται να αναγνωρίσει την κυβέρνηση των Ταλιμπάν και να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της, δήλωσε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν.

Την Τρίτη οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν την σύνθεση της αποκλειστικά ανδρικής μεταβατικής κυβέρνησης του Αφγανιστάν υπό τον μουλά Χασάν Ακχούντ, έναν στενό σύμμαχο του ιδρυτή του κινήματος, του μουλά Ομάρ.

“Η Γαλλία αρνείται να αναγνωρίσει ή να έχει οποιεσδήποτε σχέσεις με αυτή την κυβέρνηση. Περιμένουμε τις ενέργειές τους. Έχουμε εκθέσει μια σειρά από όρους”, είπε ο υπουργός χθες όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο France 5.

Μεταξύ άλλων η Γαλλία θέλει να επιτρέψουν οι Ταλιμπάν την μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε περιοχές που δεν ελέγχονται από το κίνημα και να δώσουν σε εκείνους που το επιθυμούν την ευκαιρία να φύγουν από την χώρα, διευκρίνισε ο γάλλος ΥΠΕΞ.

“Είπαν επανειλημμένως ότι θα επιτρέψουν σε κάποιους ξένους και Αφγανούς να εγκαταλείψουν τη χώρα χωρίς προβλήματα και μίλησαν επίσης και για μια κυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς. Μολαταύτα ψεύδονται. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα”, είπε ο υπουργός.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.