Συγκίνησε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην πορεία για την μνήμη του αλλά δυστυχώς υπήρξαν επεισόδια, χημικά και πετροπόλεμος!


«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, είναι ακόμα εκεί έξω», είπε η Μάγδα Φύσσα σήμερα από το Κερατσίνι λίγο πριν ξεκινήσει η αντιφασιστική πορεία. «Καταφέραμε να βάλουμε τη Χρυσή Αυγή φυλακή, αλλά χρειάζεται όλοι μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε», συμπλήρωσε.

 Πριν ξεκινήσει η αντιφασιστική διαδήλωση για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του Μάγδα, συγκλόνισε για ακόμα μία φορά δίπλα στο μνημείο του γιου της στο Κερατσίνι, λέγοντας πως οι κινητοποιήσεις δεν είναι απλώς επετειακές.

 Στο μνημείο των Πεσόντων στην Κοκκινιά βρέθηκαν και οικογένειες των θυμάτων ρατσιστικής, φασιστικής, αστυνομικής και έμφυλης βίας, σηκώνοντας ένα συγκλονιστικό πανό. 

 Μέχρι   λίγο μετά τις 20:00 κοντά στο μετρό της Νίκαιας  τα πνεύματα οξύνθηκαν ξέσπασαν επεισόδια, με πετροπόλεμο και ρίψεις χημικών


Εκεί, ξεκίνησε πετροπόλεμος με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών έτσι ώστε να διαλυθούν οι παραβρισκόμενοι. Μάλιστα, από την ανταλλαγή… πυρομαχικών, λίγο έλειψε να τυλιχτεί στις φλόγες ένα αυτοκίνητο, ωστόσο, σώθηκε μετά από έγκαιρη παρέμβαση πολιτών που έσβησαν τις πρώτες σπίθες με πυροσβεστήρα...

Πάντα το ίδιο σκηνικό σε μια φιλειρηνική πορεία, διαδήλωση, συγκέντρωση,οι γνωστοί μας αλλά όχι άγνωστοι προσπαθούν να αμαυρώσουν ιδέες ,πίστη..αλλά δεν θα τα καταφέρουν ποτέ πια!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.