ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.


 


Η Ε.Ε ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ....Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ  ΤΗΣ  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.....ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ..ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΞΙΩΝ , ΗΘΩΝ, ΕΘΙΜΩΝ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!!!

 

Αυξάνονται οι ψηφοφόροι στη Γαλλία, που ζητούν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έναν κορυφαίο ακτιβιστή του Frexit, ο οποίος πρότεινε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ μέχρι το 2024.
Η Γαλλία θα μπορούσε να εγκαταλείψει τις Βρυξέλλες έως το 2024, σύμφωνα με τον Charles Henri-Gallois, επικεφαλής του πολιτικού φορέα Generation Frexit. Μιλώντας στο GB News, σημείωσε πως η συνεχιζόμενη προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2022 στη χώρα έχει προκαλέσει μια αύξηση της υποστήριξης για το Frexit.
Ο Henri-Gallois κάλεσε τους υποψήφιους προέδρους να συμπεριλάβουν ένα δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση στα προεκλογικά τους προγράμματα.
«Μετανάστευση, εγχώρια βιομηχανία, οικονομική πολιτική και πανδημία, είναι βασικές πολιτικές αυτή τη στιγμή.

Πίεση ενόψει των προεδρικών εκλογών

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με το Generation Frexit είναι να ασκούμε πίεση στους υποψηφίους προέδρους να συμπεριλάβουν ένα δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ στα προγράμματά τους», υπογράμμισε ο Henri-Gallois.
«Εάν δεν έχουν αυτή την πρόταση (σ.σ. δημοψήφισμα), δεν είναι σοβαροί πολιτικοί, επειδή όλες οι μεγάλες πολιτικές προτάσεις τους θα μπλοκαριστούν από την ΕΕ», συνέχισε.
«Θέλουμε δημοψήφισμα, πιέζουμε για αυτό.
Θα το κάνουμε πριν από τις επόμενες ευρωεκλογές το 2024.
Όλα όσα λέγαμε για την ΕΕ, γίνονται πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

Επίθεση στον Barnier

Ο Henri-Gallois εξαπέλυσε επίθεση και στον πρώην διαπραγματευτή για το Brexit, Michel Barnier, λέγοντας πως στόχος του ήταν να περιορίσει τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
«Είναι αστείο να ακούω τον Barnier να μιλά για κυριαρχία στη μετανάστευση, στο νομικό σύστημα.
Ίσως έμαθε κάτι από το Brexit! Ίσως έμαθε ότι είναι η μόνη λύση για την εθνική κυριαρχία», σημείωσε χαρακτηριστικά..

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.