“Η Τουρκία προσπαθεί να μας βάλει σε καθεστώς δρομολογήσεων και νεοραγιαδισμού”- Δρ Δ.Σταθακόπουλος



Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος μιλά για τα ελληνοτουρκικά με ρεαλισμό. Αναλύει τις επιδιώξεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας: Η Τουρκία προσπαθεί να εντάξει την Ελλάδα σ΄ ένα καθεστώς “διομολογήσεων” ανάλογων μ΄ αυτές που εφαρμόζονταν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .

“Η Τουρκία κάνει τις βρώμικες δουλειές για τους μεγάλους και ζητάνε ανταλλάγματα” ,λέει ο κ.Σταθακόπουλος και σ΄ αυτά περιλαμβάνεται η Ελλάδα η οποία “κάτι θα παίρνει κατόπιν άδειας της Τουρκίας”.

Η Τουρκία προσπαθεί να επιβάλλει το “νεοραγιαδισμό” κι αυτό όπως λέει ο κ.Σταθακόπουλος δεν μπορεί ποτέ από κανέναν στην Ελλάδα να γίνει δεκτό.

Ο κ.Σταθακόπουλος μιλά για την υπόθεση των τουρκικών F-35 αλλά και για την Αγία Σοφία. Και τα δύο αυτά θέματα όπως εξηγεί δεν έχουν κλείσει.

Με αφορμή την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς ο κ. Σταθακόπουλος δίνει απαντήσεις και σ΄ όσα η Τουρκία με περίσσιο θράσος υποστήριξε. Πρώτα απ΄ όλα μας μαθαίνει ότι κακώς χρησιμοποιούμε τη λέξη άλωση. “Πρόκειται για την κατάκτηση πατρώας γης” λέει. Τα ιστορικά στοιχεία που παραθέτει όπως πάντα είναι εντυπωσιακά. 
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.