Επίσκεψη του προέδρου της Στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα!


 


 Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ (Chair of the Military Committee – CMC) Ναύαρχο Rob Bauer, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ (NATO Military Committee Conference – MCC) στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, πριν την μετάβασή του στο Στρατόπεδο του «ΠΑΠΑΓΟΥ», κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον CMC θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του Συνεδρίου, για το οποίο έχουν αναληφθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι εργασίες του να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και να επιτευχθεί ο σκοπός διεξαγωγής του, λαμβανομένου υπόψη ότι η πραγματοποίηση του MCC 21 στην Χώρα μας κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός.

Επίσης συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εστιάζοντας στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, η διατήρηση των οποίων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Συμμαχίας.

Ακολούθως ο CMC, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο στο γραφείο του.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.