ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ!!


 


Η αλβανική κυβέρνηση φέρνει αφγανούς πρόσφυγες για να ξεριζώσει το ελληνικό στοιχείο που έχει απομείνει και η ομογένεια είναι ξεχασμένη από την ελληνική κυβέρνηση ,,παλεύει μόνη της με την αλβανική κυβέρνηση και τα τσιράκια της!!!!


Όπως μάλιστα καταγγέλλει η «Ομόνοια» και το παράρτημα Χειμάρρας, αλβανικές υπηρεσίες χωρίς καμία προειδοποίηση ετοιμάζονται να κατεδαφίσουν δυο κτίρια που ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες. Ήδη έχουν φτάσει οι μπουλντόζες στους Δρυμάδες, χωρίς να έχει αποσταλεί κανένα σχετικό έγγραφο! Και μάλιστα ενώ τα συγκεκριμένα κτίρια έχουν άδεια οικοδόμησης!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Ομόνοια»: «Κρίνουμε προκλητική τη στάση της αλβανικής κυβέρνησης να στοχοποιεί τα δυο αυτά κτίρια – ακόμα και αν έχουν κάποια παρατυπία – την ώρα που στους Δρυμάδες οργιάζει η παράνομη και αυθαίρετη δόμηση. Ο εκτελεστικός διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας είναι ο γνωστος και μη εξαιρετέος Φατμίρ Μέτα, ο οποίος εδω και χρόνια κατεδαφίζει στην περιοχή της Χειμάρρας μόνο περιουσίες Ελλήνων. Σε αυτή την κατάφωρη αδικία είναι ηχηρή η απουσία τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των βουλευτών της περιοχής που υποτίθεται ότι «κόπτονται» για την προστασία των δικαιωμάτων των ντόπιων κατοίκων.
Καλούμε την αλβανική κυβέρνηση να εφαρμόσει την σχετική νομοθεσία και να αντιμετωπίσει όλους τους πολίτες της Χειμάρρας επι ίσοις όροις και χωρίς διακρίσεις – ανεξαρτήτως της εθνικής τους καταγωγής».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.