Κύριο θέμα στην πακιστανική τηλεόραση η αυτοκινητοπομπή των Πακιστανών στην Αθήνα!!

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Και αυτό φαίνεται τελικά να συμβαίνει σχεδόν ολοκληρωτικά στις ημέρες μας


Κύριο θέμα  λοιπόν έγινε στην πακιστανική τηλεόραση η αυτοκινητοπομπή πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας. Η αυτοκινητοπομπή των Πακιστανών «παρέλασε» στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν την «Ημέρα της Άμυνας» που εορτάζεται την 6η Σεπτεμβρίου, τιμώντας τις θυσίες των στρατιωτών για την υπεράσπιση του Πακιστάν. Ουσιαστικά, για να τιμήσουν τις σφαγές ινδουιστών από τους Πακιστανούς, τις οποίες οι Ινδοί της θεωρούν εθνοκάθαρση.

Με απλά λόγια, το ελληνικό κράτος επέτρεψε στους συμμάχους της Τουρκίας, Πακιστανούς, να πανηγυρίσουν τις σφαγές εναντίον της φίλης χώρας, Ινδίας. Το συμβάν όπως ήταν επόμενο, προβλήθηκε δεόντως από την κρατική τηλεόραση του Πακιστάν με εκτενές αφιέρωμα.



 

Φαίνεται λοιπόν ότι το κράτος δίνει δικαιώματα ίσα ηη και περισσόττερα στους αλλογενείς παρά στους Ελληνες των οποίων τα εξαφανίζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Ξεχνάμε άραγε στην Επέτειο της Εθνικής Παλλιγεννεσίας για τα 200 χρόνια της Επανάστασης που εκατοντάδες χιλιάδες λαού ξεχύθηκαν στους δρόμους με ελληνικές σημαίες για να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο συνέλαβαν ακόμα και οικογένειες, επειδή είχαν στα αυτοκίνητα τους ελληνική σημαία!  και τους απέτρεψαν ηη τους συνέλαβαν με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού;;

Προφανώς όσοι παρελαύνουν με την ημισέληνο, έχουν φυσική ανοσία…

Όταν οι Έλληνες επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο στην εθνική επέτειο, τους μάζευαν με χειροπέδες!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.