Πτώση γυναίκας από δεύτερο όροφο στο Αγρίνιο


Λίγες ώρες μόνο μετά την οδυνηρή κατάληξη της πτώσης 35χρονου άνδρα ένα νέο περιστατικό έρχεται να σοκάρει το Αγρίνιο.

Σε ιδιωτική κλινική της πόλης στη οδό Γοργοποτάμου, γυναίκα που νοσηλευόταν από χθες Τρίτη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από δεύτερο όροφο σε ακάλυπτο χώρο στην πλατεία Πανοπούλου.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στην κλινική νοσηλεύονταν για παθολογικούς λόγους και σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας τις αισθήσεις της, με την πτώση να μην αποβαίνει μοιραία, καθότι προσέκρουσε σε πάνελ που βρίσκονταν εντός περιφραγμένου χώρου.

Επί τόπου και δύναμη της Αστυνομίας που ερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.