ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ""ΝΙΜΙΤΣ""


 


 

Ο Γεν. Δ/ντης του ΝΙΜΤΣ Υπτγος (YI) Σ.Γκιζάρης παραιτήθη για ""προσωπικούς λόγους""



Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα επειδή δεν ήθελε να προχωρήσει στην εμπότιση στον οργανισμό του, του πειραματικ...

Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα επειδή δεν ήθελε να προχωρήσει στην εμπότιση στον οργανισμό του, του πειραματικού ιατρικού σκευάσματος που η κυβέρνηση αποκαλεί «εμβόλιο», ο γενικός διευθυντής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ), ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης!

Ο διορισμός του ήταν σχετικά πρόσφατος -μόλις προ 18 μηνών - και φαίνεται ότι η παραίτηση ήταν μονόδρομος για τον στρατηγό μετά με την κυβερνητική εντολή να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλα τα στελέχη του χώρου της υγείας, η οποία εντολή εξειδικεύτηκε με την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλου για τα στελέχη του χώρου της υγείας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων μόλις προ τριών ημερών.

Ο ίδιος αντιδρούσε στην υλοποίηση τέτοιας εντολής και δεν ήθελε να «λερώσει τα χέρια του» υπογράφοντας τον οικονομικό θάνατο των υφισταμένων του που δεν θέλουν τον εμποτισμό τους με το πειραματικό σκεύασμα.

Μέχρι στιγμής 7.395 υγειονομικοί των πολιτικών νοσοκομείων απέρριψαν την κυβερνητική απειλή να τους αφήσει άεργους ουσιαστικά, διαλύοντας το ήδη ημιδιαλυμένο σύστημα υγείας.


Η υποχρεωτικότητα των στελεχών του χώρου της υγείας με ποινή την αναγκαστική αργία άνευ αποδοχών, αν και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εν τούτοις εγκρίθηκε από τα δικαστήρια της χώρας σε όλες τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τους, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Ο Υπτγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης, είναι ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της στρατιωτικής ιατρικής κοινότητας (είχε διατελέσει και διευθυντής του 401 ΣΝ) και διαδέχθηκε στην θέση αυτή τον εμβληματικό Υπτγο (YI) Γιώργο Γιαννακό, ο οποίος αν και επιδημιολόγος απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση αρνούμενος να συμβιβαστεί με τις αντιεπιστημονικές θέσεις στο όλο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας όπως αυτές διατυπώνονταν ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

Η παραίτηση Γκιζάρη είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» στις αναταράξεις στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από την ολοκληρωτικού χαρακτήρα απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άλλωσε η «απόλυση» του, κατά γενική ομολογία επιτυχημένου υφυπουργού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Α.Στεφανή στον πρόσφατο ανασχηματισμό, έγινε ακριβώς γιατί είχε προειδοποιήσει για το τι μέλλει γενέσθαι στο χώρο των ενόπλων Δυνάμεων, όπου υπάρχει κίνδυνος να τεθεί σε αργία ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού που αρνούνται τον εμποτισμό με το πειραματικό σκεύασμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση μέρους της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.