Στην Αθήνα την Τρίτη ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου – Το πρόγραμμα


Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ανταποδίδει το ταξίδι του Κώστα Μπακογιάννη τον περασμένο Μάιο, ενώ θα δει και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος θα έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης είναι προσκεκλημένος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη σε ανταπόδοση της επίσκεψης τον περασμένο Μάιο, όταν οι δύο δήμαρχοι είχαν υπογράψει μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Ο κ. Ιμάμογλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη στις 11:15, το Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, όπου θα συναντηθεί με τον κ. Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το μεσημέρι, στις 13:00, οι δύο δήμαρχοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ στις 21:00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι για τη Μαρία Κάλλας («Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories»).

Στο πλαίσιο της ξενάγησης του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, την Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ιμάμογλου θα επισκεφθεί -συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή.
Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στη Λένορμαν, ενώ ο κ. Ιμάμογλου θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.