Το Πεκίνο θα προχωρήσει στη διάθεση παρτίδων αργού πετρελαίου, από τα κινεζικά εθνικά αποθέματα


Η αρμόδια Διοίκηση Εθνικών Τροφίμων και Στρατηγικών Αποθεμάτων στην Κίνα ανακοίνωσε χθες ότι θα προχωρήσει στη διάθεση αργού πετρελαίου από τα εθνικά αποθέματα, προκειμένου να χαλαρώσει την πίεση που ασκείται στις επιχειρήσεις, από το αυξανόμενο κόστος των πρώτων υλών.
Η διάθεση του πετρελαίου θα γίνει σε παρτίδες, για τις επιχειρήσεις της εσωτερικής κινεζικής αγοράς και κυρίως για τις επιχειρήσεις, της ενοποίησης και της διύλισης της πετροχημικής διαδικασίας.
Από τις αρχές του χρόνου, οι τιμές των περισσότερων καταναλωτικών αγαθών αυξήθηκαν, εξαιτίας παραμέτρων όπως, η εξάπλωση της COVID-19 στο εξωτερικό, αλλά και οι ανισότητες στην προσφορά και στη ζήτηση, ασκώντας πιέσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας στην Κίνα έδειξαν χθες, ότι ο δείκτης τιμών παραγωγού (PPI) που καταγράφει τις μέσες μεταβολές των τιμών που λαμβάνονται από τους τοπικούς παραγωγούς, κατέγραψε ετήσια αύξηση 9,5% τον Αύγουστο, έναντι της ετήσιας αύξησης 9% που είχε καταγραφεί τον Ιούλιο.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.