Νέο ρεκόρ στις τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη


Οι τιμές του φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά σημείωσαν νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 730 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα, έδειξαν τα σημερινά στοιχεία των συναλλαγών.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αερίου του Οκτωβρίου για τον ολλανδικό TTF, τον πιο ρευστό ευρωπαϊκό κόμβο, διαπραγματεύονταν στα 713,1 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα στις αρχές της συνεδρίασης της Δευτέρας και στη συνέχεια αυξήθηκαν στα 730,1 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.

Το προηγούμενο υψηλό ρεκόρ καταγράφηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης φυσικού αερίου ξεπέρασαν τα 700 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.