Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνιστά υπομονη και ψυχραιμία για τις ανατιμήσεις ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!!!!!!!!!!

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνιστά ψυχραιμία για τις ανατιμήσεις

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνιστά υπομονη και ψυχραιμία για τις ανατιμήσεις ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!!!!!!!!!!

Μιλώντας στην ΕΡΤ1ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης,συνέστησε Ψυχραιμία και υπομονη  , απέναντι στο αναμενόμενο κύμα ανατιμήσεων.

«Θα έρθουν αυξήσεις από τη στιγμή που υπάρχει παγκόσμια αύξηση όλων των τιμών, από τα ναύλα μέχρι τις πρώτες ύλες. Είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζουν όλα τα κράτη και ιδιαίτερα οι προηγμένες χώρες, και προφανώς θα επηρεάσει και την Ελλάδα. Η άποψη που επικρατεί είναι ότι δεν θα είναι διαρκές, θα έχει κάποια παροδικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ομαλοποίηση της αγοράς, μετά τις καραντίνες. Το παρακολουθούμε» και ειπε να χουμε το νου μας τι θα πει ο πρωθυπουργος  σε ανακοινώσεις που θα γίνουν στη ΔΕΘ και ειδικότερα κάποια μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες και σε κάποια πεδία στα οποία το κράτος μπορεί να δράσει.

«Η κυβέρνηση θα εξετάσει διάφορων ειδών μέτρα, με προσοχή. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» επισήμανε και επανέλαβε την έκκληση για ψυχραιμία, ενώ προέτρεψε να μην παρουσιάζεται μια μίζερη εικόνα της οικονομίας.
 Προανήγγειλε την ανακοίνωση αύριο των αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ για το β τρίμηνο, τα οποία εκτίμησε καθως τα προειπαν τι θα βγαλουν πως θα είναι «εξαιρετικά καλά».ολοι ξερουμε την ΕΛΣΤΑΤ αυτη που μα μαγειρεψε για οτι τραβαει η Ελλαδα σημερα 


«Ο τουρισμός έκανε εκπληκτική εμφάνιση, η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση, οι εξαγωγές στο τρίμηνο έκαναν ρεκόρ τον Αύγουστο.
 Η οικονομία ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ πάει πάρα πολύ καλά και θα πάει πολύ καλύτερα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ,ME AYΞHΣH ΡEKOΡ THS DEH ENEΡΓEIAΣ POY THN ΞEΠOYΛHΣAN λες και δεν ξερουμε τοσα χρονια παγκοεμιως τι γινεται με τους ιδιωτες επενδυτες ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ,,,,ΠΩςΣΣΣ ΠΑΕΙ ΛΕΕΙΙΙΙ ΣΦΑΙΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΖΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓHΣΕΙ


 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.