Το σχόλιο του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον ανασχηματισμό: “Η μισή μου κοινοβουλευτική ομάδα κυβερνά”-Βίντεο


«Η μισή μου κοινοβουλευτική ομάδα κυβερνά σήμερα τον τόπο. Το μέγιστο ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες, ο Μητσοτάκης έβαλε έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει», τόνισε ο ιδρυτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο Art όπου κλήθηκε να σχολιάσει τον κυβερνητικό ανασχηματισμό που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

«Η μισή μου κοινοβουλευτική ομάδα κυβερνά σήμερα τον τόπο» ενώ αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Θάνο Πλεύρη που ανέλαβε το ευαίσθητο Υπουργείο Υγείας προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ζήτησα από τον Κώστα Πλεύρη να παραχωρήσει τη θέση του στον Θάνο και δικαιώθηκα. Ο Θάνος Πλεύρης ήταν το πουλέν μου. Το μέγιστο ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες. Όλοι τους. Ο Μητσοτάκης έβαλε λοιπόν έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει».







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.