Αναστασιάδης στην Νέα Υόρκη για τη σύνοδο του ΟΗΕ.Συνάντηση με Γκουτιέρες και Τατάρ!


 


 Στην Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα προσφωνήσει την 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στο περιθώριο της οποίας θα λάβει χώρα συνάντηση του ιδίου με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Ο Κύπριος πρόεδρος θα έχει και κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και σειρά συνομιλιών με ηγέτες και αξιωματούχους χωρών και οργανώσεων.

Τον Νίκο Αναστασιάδη συνοδεύουν στη Νέα Υόρκη, ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο πρόεδρος της Κύπρου θα απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα πραγματοποιήσει επίσης σειρά συναντήσεων και επαφών με ομολόγους του.

Ο κ. Αναστασιάδης θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, όπου θα αναφερθεί εκτενώς στο πρόγραμμα επαφών του. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.  Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.  Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.