ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

 

Ένα αεροσκάφος τύπου Τσέσνα 172 αγνοείται στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος έχει καταπέσει στη θάλασσα  και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των επιβατών του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος πραγματοποιούσε μισθωμένη πτήση από το Ισραήλ και αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο. Παραμένει άγνωστο έως αυτή την ώρα πόσοι επέβαιναν 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.